Lacto-A – טיפול משקם ללילה

במלאי

Lacto-A הוא קרם ייחודי ויעיל מאוד נגד הזדקנות.
הוא מקלף בעדינות ומוסיף לחות לשכבות העליונות של העור ויוצר עור חלק ורך יותר, מסייע לתיקון כתמי צבע ופגמים אחרים.
מרכיבי המפתח הם פולימר חומצה לקטית ו-L-Retinol כיראלי.
צורה זו של חומצה לקטית טבעית יותר לעור ולכן פחות מגרה.
העור מגורה לחדש את עצמו ביעילות ובמהירות תוך שמירת תכולת הלחות בטווח המיטבי.

התכשיר ניתן לרכישה רק לאחר אבחון, ייעוץ וליווי של קוסמטיקאית שיבוצע לאחר השלמת ההזמנה.
לאבחון ללא עלות צרי קשר עכשיו או לחצ/י כאן להשארת פרטים!

תיאור

מרכיבי המוצר:

D-Beta-Glucosamine – ביתא-גלוקוזאמין כיראלי- חומר נוגד דלקתיות ואבן בניין של קולגן ואלסטין.

Aminoguanidine – אמינוגואנידין – חומר נוגד דלקתיות ואבן בניין של קולגן ואלסטין. פועל בשילוב עם D-Beta-Fructan ו-D-Beta-Glucosamine לבניית סוכרים מורכבים יציבים האוצרים לחות בעור.

D-alpha Tocopherol – ויטמין E כיראלי – טוקופרול, הצורה הפעילה ביותר של ויטמין E מסיס בשומן, מוכר כנוגד החימצון הביולוגי היעיל ביותר המגן בעיקר על העור מפני נזקי קרינה אולטרה סגולית. ויטמין E משמש כחומר לחות, כנוגד חימצון ולשיפור גמישות העור.

Aloe Vera Leaf Extract – תמצית עלי אלוורה (אורגנית) – מרכיב נפוץ עם תכונות נוגדות דלקתיות, מכווצות, מרגיעות, נוגדות פיטריות, נוגדות בקטריות ונוגדות נגיפים. מרכיבים המופקים מאלוורה משפרים את המראה של עור יבש או פגום על ידי הפחתת הקשקוש והשבת הרכות.

Lactic Acid Polymer – פולימר של חומצה לקטית – פולימר הוא ”שרשרת” של מולקולות חומצה לקטית קשורות. הוא נספג ביתר קלות בעור היכן שהוא מתפרק באיטיות ופועל כחומר קילוף. פחות מגרה מחומצה לקטית ”רגילה” וכולל פעילות של הוספת לחות מוגברת על ידי קשירת כמויות הרבה יותר גדולות של מים.

D-Beta-Fructan – ביתא-פרוקטאן כיראלי – רב-סוכרים המופק מפטריות המחזק את התפקוד החיסוני של העור ומשפר את כושר אצירת הלחות של העור.

L-Retinol – רטינול כיראלי – רטינול הוא צורה מתוקנת כיארלית מסיסה בשומן של ויטמין A. נחשב לחומר אנטי אייג’ינג רב עוצמה ועתיר פעולות. חודר עמוק לתוך העור להמרצת התחדשות תאי העור, פותח נקבוביות חסומות, מאזן את הפרשת החלב, מבהיר אזורים עם פיגמנטצית יתר, מעכב את האנזימים מפרקי המשתית המפרקים את הקולגן והאלסטין ומתקן נזקים לרקמות.

Olea Europaea Fruit Oil – שמן פרי זית אירופאי – שמן זית מכיל בעיקר חומצות שומן (חומצה אולאית 55-85%, חומצה פלמיטית וחומצה לינולאית) ביחד עם תרכובות מזינות עור אחרות כגון סקוואלאן, אולאורופין וויטמין E. שמן זית הוא נוגד חימצון יעיל, חומר לחות ומגן על העור מפני נזקי קרינת UVB.

מידע נוסף

חברה

Biopeptix