NIX קרם – קרם הבהרה במרקם עשיר

במלאי

NIX Cream הינו קרם עשיר המסייע בהבהרתם של כתמי עור שמקורם בייצור יתר של מלנין.
כאשר מלנין מיוצר ביתר בעורנו, עלולים להיווצר כתמים כהים, תהליך המכונה פיגמנטציה.
הקרם מכיל את החומר גלברידין בטכנולוגיה ייחודית, המופק משורש הליקוריץ ונמצא יעיל בעיכוב של תהליך ייצור מלנין.
שורש הליקוריץ ידוע גם כמכיל חומרים נוגדי חמצון רבי עוצמה וחומרים המסייעים בהפחתת אדמומיות בעור.
בנוסף, הקרם מכיל שני סוגי שמנים יקרי ערך.
שמן חוחובה המעשיר את העור בלחות, מסייע בתהליכי הריפוי הטבעיים של העור ונוגד חמצון
ושמן למון גראס המסייע בהפחתת דלקת ומרגיע את העור.

טוקופרול, נגזרת של ויטמין E אשר מהווה נוגד חמצון חזק ומסייע לאצירת הלחות בעור והגנה מפני נזקי שמש.
אלוורה המסייעת בהרגעת העור ומעשירה אותו בלחות.

שימוש תדיר בקרם NIX מסייע בהבהרת כתמי פיגמנטציה וקבלת גוון אחיד לעור, יחד עם הגנה מפני נזקי שמש ורדיקליים חופשיים.
מומלץ לשלב את NIX קרם יחד עם NIX סרום לטיפול עוצמתי.

התכשיר ניתן לרכישה רק לאחר אבחון, ייעוץ וליווי של קוסמטיקאית שיבוצע לאחר השלמת ההזמנה.
לאבחון ללא עלות צרי קשר עכשיו או לחצ/י כאן להשארת פרטים!

תיאור

מרכיבי המוצר:

Glabridin- גלברידין – חומר פעיל המופק משורש הליקוריץ’ ומהווה מעקב מלנין יעיל ביותר. בכך הוא מסייע בהבהרת כתמי פיגמנטציה. בנוסף גלברידין הינו חומר נוגד חמצון מצוין ומסייע בהפחתת אדמומיות בעור.

Tocopherol – טוקופרול (ויטמין E) – טוקופרול, הצורה הפעילה ביותר של ויטמין E מסיס בשומן, מוכר כנוגד החימצון הביולוגי היעיל ביותר המגן בעיקר על העור מפני נזקי קרינה אולטרה סגולית. ויטמין E משמש כחומר לחות, כנוגד חימצון ולשיפור גמישות העור.

Cymbopogon oil – שמן למון גראס – שמן המופק מצמח הלמון גראס ומהווה מקור מצוין ללחות. בנוסף שמן הלמון גראס מסייע בהרגעת העור ובהפחתה של אדמומיות.

Aloe Vera Leaf Extract – תמצית עלי אלוורה – מרכיב נפוץ עם תכונות נוגדות דלקתיות, מכווצות, מרגיעות, נוגדות פיטריות, נוגדות בקטריות ונוגדות נגיפים. מרכיבים המופקים מאלוורה משפרים את המראה של עור יבש או פגום על ידי הפחתת הקשקוש והשבת הרכות.

Jojoba Seed Oil – שמען זרעי חוחובה – שמן חוחובה מופק מצמח החוחובה אשר גדל בתנאי שרב ומדבר קיצוניים. השמן המופק ממנו נחשב כשמן בעל תכונות מיטיבות רבות.הוא מעשיר את העור בלחות ונוגד חמצון חזק. על אף היותו שמן, הוא אינו קומודוגני ובשל התכונות האנטיבקטריאליות שלו הוא משמש כחומר מעולה בטיפול באקנה. לשמן החוחובה משויכות גם תכונות בטיפול במחלות עור שונות כגון פסוריאזיס ואקזמה. שמן החוחובה גם מסייע בתהליך ההתחדשות והריפוי הטבעי של העור.

מידע נוסף

חברה

Biopeptix